CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 24 Jun 2011

Mid term

Actually mid year exam aku dah habis sebelum cuti pun.Tapi baru dua hari lepas aku dapat results yang sepenuhnya.Ok hari tu cikgu nazihah masuk kelas aku time sejarah dan dia suruh budak kelas 5SB1 check markah kami.Aku tengok semua orang excited gila nak tengok benda tu.Cikgu norlia yang nak kitaorang focus pada presentation yang dibuat oleh aqila and the gang terus ambik kertas tu.Apalagi kami memprotes habis-habisan tetapi buat cikgu norlia ia tidak mendatangkan apa-apa kesan padanya.Apa lah cikgu langsung tidak mengasihani kami.Memandangkan tinggal sepuluh minit lagi nak rehat kami sabar menunggu detik itu.Farah memang dah bising gila nak tegok benda tu.Ok tepat aja pukul 10.35 detik itu pun tiba.Cikgu pun bagi kertas tu kat meja farah.Anis yang melihat nya amatlah bengang.ada ke patut cikgu bagi kat budak depan dulu padahal tadi cikgu bagi kat meja tepi.Oleh sebab bengang dan sesak kat depan tu kitaorang pun pergi rehat dulu.Lepas rehat baru ktaorang dapat tengok benda tu.
      Ok..untuk results aku ia agak mendukacitakan.aku jatuh lapan tangga compare last year tapi aku bersyukur markah aku naik because NO D on my list..this year aku dapat nombor 9 dalam kelas.Anis dapat nombor 4 mira dapat nombor 10.congrates anis kau berjaya lawan aku.hahaha...kalu nak tahu markah aku korang semua boleh view kat bawah ni.




For your information this year aku akan catat semua markah aku dalam buku ini.kalau korang lihat target aku 9A kan??actully aku tak tahu lah nak trget berapa.so memandangkan my beloved principal cakap :"kalau kita target tinggi insyaAllah kita akan berusaha untu mencapai nya tetapi kalau kita target rendah kita tak akn berusaha"ok atas nasihat beliau aku target 9A.Nak target memang senang nak dapat nya hahaha i don't think so.Tak sampai lima bulan lagi saja nak SPM dan tinggal dua bulan nak trial.so aku akan cuba apa yang aku mampu.

0 pendapat: