CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 24 September 2011

Gendut

Petang ni ada open house.malam ni pun ada.wau aku rasa setiap minggu aku akan menghadiri open house.Ok kalau dah pergi open house confirm aku akan makan kan??so mulalah berat akan naik.nasib baik berat aku tak mahu naik-naik kalau tak mampus aku..jadi lah kembali bentuk badan asal aku masa aku form 4..Apa orang kata??"GENDUT".hahaha..Dah la aku tak berapa nak tinggi sekali gemuk masyaAllah hanya tuhan saja yang tahu.Kadang-kadangkan aku terfikit juga kenapa teenagers perempuan ni mementingkan bentuk badan..emmm..."tepuk dada tanyalah hati kan"?semua orang ada pendapat yang tersendiri..
    Actually aku tengah tunggu my mom balik dari kuliah nya kat OUM..Sebab tu lah lambat sikit nak pergi open house ni.So aku luang kan sikit masa aku kat blog ni.memandangkan blog ni sentiasa berhabuk so aku bersihkan lah sikit.Wau rajin nye aku...bagus-bagus..ok lah.aku ni memang tak boleh nak duduk depan komputer je.nanti confirm aku tak akan bangun dari kerusi ni..

Jumaat, 9 September 2011


M^_^D TRIAL SPM!!!

7-20 (for bio students) SEPTEMBER 2011.

Best wishes to all my friends.:D