CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 30 November 2011

I did it

"Tahniah anda berjaya menjadi budak lepasan SPM"

Ada nampak itu..Kalau tak nampak takpa meh sini aku bagi korang pinjam my spec..SO dengan ini saya younger girl dengan rasminya melepaskan tittle budak sekolah..Wau aku tak perjaya kot aku budak lepasan SPM..sungguh..aku memang tak percaya..bukan aku sorang saja yang tak percaya semua orang disekeliling aku pun tak percaya yang aku dah habis sekolah..So,apa perasaan??entah.aku pun tak sure sama ada aku seronok,sedih ataupun mahu buat announcment kat TESCO kat sini yang aku dah habis sekolah.Ok..kalau berdasarkan ketinggian of course you all tak percaya.Tambahan pula orang kata muka aku ni macam budak sekolah rendah..primary school ok not secondry..hua..hua..hua..tak apa aku tak ambil hati pun malah aku bangga even aku dah habis SPM orang still kata aku budak sekolah rendah.apa??korang ada??ok stop it.kalau aku teruskan mesti tak cukup satu baldi kan??
   So meh ni aku cerita kat korang apa mandat yang diberi oleh our belevod ketua pengawas tadi..Ok,beliau cakap"tahniah dan terima kasih atas kerjasama yang anda berikan selama ini.Jangan lupa teruskan berdoa kepada Allah agar dipermudahkan pemeriksa yang memeriksa paper kita.Ingat selagi result tak dapat jangan terlalu gembira.Manfaatkan ilmu yang kita ada ke arah kebaikan dan kita mesti ingat ilmu itu hak Allah bila-bila masa je Dia nak ambil Dia boleh ambil.Semoga berjaya di dunia dan akhirat.".Ha!,lebih kurang macam tu lah dia pesan kat aku dan kawan-kawan aku.InsyaAllah aku akan jadikan nasihat dia dalam kehidupan aku..
  Ok.my mom dah bagi green light kat aku untuk pergi Ipoh dengan kawan-kawan aku.So teruja kot ini first time aku pergi ipoh naik bas..Ulang naik bas..thanks mom because you give me this permission.Thanks a lot.

p/s: rasa lain macam pula bila tak pegang buku..

0 pendapat: