CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Khamis, 29 Disember 2011

sakan vs secret recipe??

siapa yang menang..emm..besok adalah hari penentuannya..yup..besok aku ada interview dekat secret recipe..yang satu ada shift lagi satu tak ada..my mom cakap kalau dapat secret recipe better kerja kat situ..save masa..tak ada penat sangat..aku tak sure lagi..kalau dapat aku lari kat sana ah..doa-doakan lah..lagipun ada kawan kat sana..waa..serious aku tak percaya lah aku dah jadi budak besar..tu lah kepada sesiapa yang kata aku still budak kecil..please betulkan pandangan korang terhadap aku..hahaha..i'm not budak kecil tetapi seorang yang awet muda..tu yang aku selalu aku cakap kat kawan-kawan aku..hahaha..lantaklah korang nak menyampah ke ape ke..i don't care..
kalau ada apa-apa saya akan khabarkan kepada anda semua(please baca dalam bahasa melayu baku ok)..
hahaha..da..

P/s : ceh ade ke patut pak cik tu cakap lesen L aku still tak boleh dapat sebab ada error..hurmm..sabar-sabar..

Rabu, 21 Disember 2011

Congrates!!

Waaaa...congrates aku ucapkan dekat budak PMR 2011..cayalah korang..the most important i pun nak wish kat my younger brother because he got straigth A's..waaa...i don't care lah cos i know where you are come from..huhuhu..tahniah...tahniah..nampaknya ko berjaya jugak kalahkan i..korang pernah dengar tak fakta yang mengatakan girls lebih bijak compare boys..so dalam family aku gene yang ada dalam badan kitaorang dah changes you know..kaum lelaki dalam family aku lebih hebat..huish..aku pun tak tahu lah..nak kata depa semua ni rajin tak juga..maybe gene lah kot..next may turn pulak..serious i'm so scared ok..relax...relax...kalau ada rezeki ada lah..korang semua tolong doakan aku yerk..Aku tak boleh nak post kan gambar dia..almaklumlah..dia ni pemalu sikit..hahaha..ok i think should stop first..lapar kot..semua orang pergi Teluk Intan..tinggal aku seorang je..Ok..da..

Jumaat, 16 Disember 2011

tentang dhiya

Ada nampak tak buku kat atas tu..Novel tu aku pinjam kat ps awam seri iskandar.syok kot cerite novel ni..yup i'm suggest to you all baca buku ni..waaa...gilakan kalu aku dah start baca novel..mmm nak buat macam mana kan..

Ok sebut pasal novel ni memang best..kat bawah ni aku ade post sekali sinopsis dia..korang baca lah..serious aku tak tipu..perempuan ni or heroin ni partner dengan hero nya..first diorang gaduh-gaduh...so sweet..hahaha.. Lepas graduate bapa sedara heroin ni suggest kat dia nak support dia sambung belajar kat
swiss..so diorang terputus hubungan.diorang jumpa balik time heroin ni pergi rumah bakas teacher dia..kebetulan pula hero ni anak teachar heroin.so terserempak lah..waa..part ni memang syok..hero ni bagi air dekat heroin bila dia tersedak..mmm..jelous kawan-kawan heroin ni..hahaha..novel ni happy ending..akhirnya diorang kahwin..best kan kalau hidup ni macam dalam novel..anis pun pernah setuju dengan pendapat ni..ops sebelum i stop post kali ni lupa pula nak introduce nama hero dengan heroin ni..hero ni namanya azril..heroin pula namanya Dhiya Nurlisa..orang panggil dia lisa..
p/s:besok kene pergi lagi dengar ceramah..hmm..penat arr..

Isnin, 12 Disember 2011

uthm

tengah syok-syok aku tidur mak aku gerak.Ingatkan nak ajak makan lagi tadi..rupa-rupanya ada surat untuk aku..aku tengok kat muka depan uthm..sah ini mesti surat tawaran ni..OMG..aku cepat-capet buka..yes exactly telahan aku betul..aku pun usya-usyalah surat tawaran tu..aku tengok surat tu sekali lalu je..course yang aku akan ambil nanti lebih terjurus kepada bidang engineering..ENGINEERING!!aku memang tak minat pun bidang tu..tak tahu lah kenapa..nak kata aku tak suka fizik tak juga..aku suka..markah aku dalam fizik dulu pun tak lah teruk sangat..tak pernah fail pun..tapi aku sendiri pun tak boleh nak bagi jawapan..emmm..macam mana yer..ada sesiapa yang boleh beri pandangan kat aku???yup..kat sini aku ada letak surat tawaran tu...ok lah..aku stop dulu..kalau lah ditakdirkan aku terima tawaran tu nanti aku update lagi..tapi kalau aku tak update pasal ni tu maknanya aku tak terima..

Khamis, 8 Disember 2011

serious tak percaya!!

Weh aku serious tak percaya..Gila..baru semalam aku baca buku undang-undang tu..aku rasa tak sampai 8 jam pun..Alhamdullilah LULUS juga..ehem..ehem..sekali lagi..AKU LULUS!!waaa...seronok sangat..Aku ambil ujian komputer tu kat setiawan..Aku habis dalam pukul
9.30 arr..huish rasa tak sabar nak ambil teori pulak..tapi takut..apa lah aku ni kan..tak boleh blah kan..ish..ish..ish..overall...ok lah...aku dapat 46/50..salah 4 je..ok lah i should stop now..kalau ada story lagi nanti aku update..

Sabtu, 3 Disember 2011

tak percaya??

wee..aku seronok sangat..rasa tak sabar nak pegang lesen..semalam aku pergi ceramah KPP 5 jam..Cikgu dekat AMSI tu cakap kepada sesiapa nak ambil lesen diwajibkan untuk menghadiri ceramah KPP.yes aku dah..aku cadang lepas ni aku nak jawab soalan berkomputer tu minggu depan..hopefully berjalan dengan lancar lah weh..

Ada nampak gambar tu.yes aku dah lepas ujian warna..Actually ada satu soalan yang aku tak berapa nampak..nasib baik lah ada seorng kakak tu bagi tahu jawapan..Kalau tak mampus deh..ish jangan cakap aku ada rabun warna..tak mahu lah..dah lah rabun jauh aku dah ada..ish tak boleh jadi ni..Lepas ni aku kene makan carrot banyak-banyak ..
  Korang nak tahu tak..aku lah batch pertama yang merasmikan AMSI tu..Wah bangga kot..batch pertama ok..serious perasaan bangga tu ada sikit dalam diri aku..ish..ish..ish..teruk kan..Ok lah i think i must stop first..Kalau ada perkembangan terbaru aku update lagi Ok..Da..