CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 21 Disember 2011

Congrates!!

Waaaa...congrates aku ucapkan dekat budak PMR 2011..cayalah korang..the most important i pun nak wish kat my younger brother because he got straigth A's..waaa...i don't care lah cos i know where you are come from..huhuhu..tahniah...tahniah..nampaknya ko berjaya jugak kalahkan i..korang pernah dengar tak fakta yang mengatakan girls lebih bijak compare boys..so dalam family aku gene yang ada dalam badan kitaorang dah changes you know..kaum lelaki dalam family aku lebih hebat..huish..aku pun tak tahu lah..nak kata depa semua ni rajin tak juga..maybe gene lah kot..next may turn pulak..serious i'm so scared ok..relax...relax...kalau ada rezeki ada lah..korang semua tolong doakan aku yerk..Aku tak boleh nak post kan gambar dia..almaklumlah..dia ni pemalu sikit..hahaha..ok i think should stop first..lapar kot..semua orang pergi Teluk Intan..tinggal aku seorang je..Ok..da..

0 pendapat: