CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 16 Disember 2011

tentang dhiya

Ada nampak tak buku kat atas tu..Novel tu aku pinjam kat ps awam seri iskandar.syok kot cerite novel ni..yup i'm suggest to you all baca buku ni..waaa...gilakan kalu aku dah start baca novel..mmm nak buat macam mana kan..

Ok sebut pasal novel ni memang best..kat bawah ni aku ade post sekali sinopsis dia..korang baca lah..serious aku tak tipu..perempuan ni or heroin ni partner dengan hero nya..first diorang gaduh-gaduh...so sweet..hahaha.. Lepas graduate bapa sedara heroin ni suggest kat dia nak support dia sambung belajar kat
swiss..so diorang terputus hubungan.diorang jumpa balik time heroin ni pergi rumah bakas teacher dia..kebetulan pula hero ni anak teachar heroin.so terserempak lah..waa..part ni memang syok..hero ni bagi air dekat heroin bila dia tersedak..mmm..jelous kawan-kawan heroin ni..hahaha..novel ni happy ending..akhirnya diorang kahwin..best kan kalau hidup ni macam dalam novel..anis pun pernah setuju dengan pendapat ni..ops sebelum i stop post kali ni lupa pula nak introduce nama hero dengan heroin ni..hero ni namanya azril..heroin pula namanya Dhiya Nurlisa..orang panggil dia lisa..
p/s:besok kene pergi lagi dengar ceramah..hmm..penat arr..

0 pendapat: