CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 16 Mac 2012

killer's day

aku rasa semua ex-spm candidate dah tahu hari rabu bersamaan 21.3.2012 result spm will be released...so ape perasaan korang wahai rakan-rakan ku semua..afraid??or you feel nervous??aku rasa semua perasaan ada dalam diri korang kan???is it me right??aku tak tahu nak bagi tahu apa yang aku rasa..yang aku tahu insyaAllah kalau ada rezeki aku akan dapat best result..so i hope sangat-sangat korang tolong sama-sama doakan aku erk..serious aku tak boleh nak jangka apa yang aku dapat..i tak tipu..kawan-kawan aku kat sakan semua dah risau tahap gaban dah..setiap hari kami menghitung hari..kalau tolak hari ni dengan rabu tinggal tiga hari je lagi..ooohhh tidak...sungguh menakutkan...tiga hari tu tak lama...pejam celik,pejam celik je..weh tolong....aku takut...ok atirah please calm down...ingat Allah...ok...aku rasa tu je lah kot aku nak post untuk kali ni..dah lama jugak aku x update blog aku ni..ish..ish...ish..ok lah..da..good nite...