CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 24 April 2012

Matrik Gopeng..

hey guys..i want to telling you something...ermmm hari ini keputusan permohonan ke matrikulasi sesi 2012/2013 telah pun keluar..so..guess??i dapat tak??the answer is....^-^ =) jeng..jeng..jeng..yes i get it..so i dapat aliran sains..ok alhamdulillah..lepas juga beban aku yang satu ni..now i nak tunggu upu keluar je..then i nak compare and decide mana satu yang i should go...serious susah juga jadi budak lepasan spm ni kan??dulu bukan main seronok lagi aku nak jadi budak lepasan spm..sekarang tengok ar..aku juga yang susah..ermh..tak baik mengeluh kan??please aku takut sangat..andai kata aku pilih matrik sebagai langkah pertama aku...aku confuse nak choose aliran sains hayat or sains fizik??arghh..confuse gila..dan ramai orang cakap matrik ni kene struggle..kalau tak keluar nanti dapat corse lelong..ohhh...aku tak nak..rugi je masa aku satu tahun..kalau macam ni kene buat solat istikharah ni..mohon petunjuk dari Allah jalan mana yang aku harus pilih...ok arr..besok aku kerja lagi..aku pi bobok dulu ler..lain waktu i update lagi..

0 pendapat: