CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 2 Mei 2012

farewell sakan

today i want to say goodbye to my "beloved" ex-company..hahaha..actually aku rasa lega sangat bila aku dah terlepas dalam genggaman sakan..so meh sini aku story mory selama aku bekerja di sakan..aku dah bekerja di sakan dah 4 bulan 1hari..that's means hari yang kedua tu aku dah resigned arr..hmm..sebab apa aku berhenti...banyak alasannya...banyak sangat..salah satu nya pun sebab aku nak get ready dari segi fizikal and mental aku sebelum aku pergi mana-mana..next sebab aku dah terlalu penat untuk bekerja..aku rasa sejak aku kerja ni aku dah tak ada life dah..yelah mana taknya aku hanya off satu hari dalam seminggu..maknanya dalam sebulan aku hanya dibenarkan cuti sebanyak 4 hari saja..dah la tu pulak setiap kali aku nak minta cuti meti tak diluluskan..so nak tak nak aku terpaksa ponteng juga..nak buat macam mana kan bia orang dah minta cuti baik2 tak nak bagi so terpaksa lah aku ponteng jugak..actually banyak sebenarnya reason nya..tapi malas lah aku nak cerita..nanti mengaibkan pula..
pasal staff kat sana memang best..semua otak gila2..kelakar pun ada..tapi memang best ah korang..don't worried..i will never forget you alls..to kak min thanks sebab bagi semangat kat kite bile kite down lepas dapat result..yes betul cakap kak min..kite dapat matrik..to kak fatihah , kak wa , iza , pija ,diana , zura and to siti solehah(se department dengan aku)..korang memang gempak gila..
banyak benda yang aku belajar sepanjang aku kerja kat sini..first..kita mesti punctual..then aku tak boleh nak lambat2 lagi..kerja mesti cepat..jangan terhegeh-hegeh..ini ditujukan untuk aku..kita juga mesti banyak sabar..gila sepanjang aku kerja kat sana memang aku banyak sabar..sikit-sikit orang punggah kan underwear..lepastu aku kene kemas balik..aish..kalau ikut aku memang aku nak bagi customer tu makan je spenda tu...tapi nak buat macam mana kan..customer is always right..then aku juga jumpa pelbagai customer..aku ingatkan customer perempuan paling cerewet..tapi memang dah terbalik..banyak lelaki yang cerewet...sorry guys..jangan marah..ni berdasarkan observation aku sahaja..ok lah jam pun dak menunjukkan pukul satu pagi..bantak dah panggil aku pun..so better aku pi tidur...lain masa aku update lagi..

p/s:have a sweet dream..

0 pendapat: