CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 25 Ogos 2012

Seminggu Cuti hari Raya..

As you know , i currently further my study at upm.So sejak aku register sampai lah 17 Ogos aku menetap kay upm.Tak pernah balik rumah sebab "takut nak naik train". Seriouly, hari jumaat hari tuh untuk kali pertama dalam hidup aku balik sendirian ke seri iskandar.First aku naik teksi dari upm ke ktm serdang dengan kawan aku. Lepas tuh dari ktm serdang aku pergi kl sentral sorang-sorang.tapi time tuh tak scary sangat sebab ramai je budak upm.Sampai kat kl sentral aku pon tecongok kat situ sampai pukul 5.30 p.m. Tepat pukul 7.45 p.m aku sampai kat batu gajah.then mak aku ambik aku balik rumah.

 So, apa aku buat time raya nih. lagi sekali aku tak rasa pon keseronokan berhari raya tahun ni. Dengan otak memikirkan final exam... urkh.. benci gile bila nak exam.. manyak susah wooo.. hahah.. tugas aku seminggu kat rumah ni baca buku , makan , tidor , main lappy , tengok tv. serious aku macam orang gila yang tak pernah tengok tv. padahal kat upm aku yang concer bilik tv tuh.. hahah.. peliks..


dah lewat dah ni.. so saya mau cau dulu.. kalau saya ada masa saya update lagi ok..
oh , ya jangan lupa doakan aku dipermudahkanNya menjawab semua soalan Final semester aku minggu depan dan seterusnya mendapat the best and the best result.AMIN..

p/s : weh seronok kot buat BBQ tadi.. :D