CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Khamis, 13 September 2012

salam jumaat...

hai..

alamak...aku update lagi arrr...

ape????

ko peduli ape aku nak update lagi...blog aku..suke hati aku arr...


maaf..mood saya hari nih tak betol..
*mood sakit perut*

ha..jam menunjukkan pukul 12.56 a.m..
ehem..ehem.. i repeat again..12.56 a.m...

eh..sesape yang sekolah or yang ade kuliah pi tido..besok bangun lambat kang..haaa...denga cakap aku..pi...

ok for sesape yang tak de kuliah , jom join aku..kite story mory kat sini and psstttt...jom stalker orang..heheh..

serious...aku tak ngantuk lagi...so macam mane nak tidur kan??? hahahah..

ha.. pagi nih aku nak cite pasal

=> Hi , please call me back..

ha.. korang semua pernah tak dapat mesej macam tuh..
ish..annoying gile kan.. tak gentle langsung nak ngorat macam tuh..

ok...tadi my mom baru je terkena..mak i ingatkan orang cina kedai spec tuh..so mak i pon call arr.. pastuh boleh pulak mamat tuh tanye awak kat mane??

what the???

ish..ish..ish..weh.. ko ingat semua pompuan same ker??? tepuk dada tanya iman ok...

dulu aku pernah dapat juga mesej macam nih..tapi malang sungguh nasib pemberi mesej ni..maaf..saya bab kedit nih..heheh..paham-paham je arr..agak kedek sikit.. so aku ignore je mesej tuh..fuh..ade jugak hikmah nye..kalau tak..waste my time and my kedit je call orang tuh..

so nasihat aku to semua kaum hawa dan jugak kepada diri aku sendiri..

*****> berhati-hatilah dan sentiasa menjaga maruah diri..

it's up to you if you want to listen my advise or not.. i don't get anything ok..

ok..i think it's enough for i membebel today..i nak sambung download lagu..

ok..da..good night readers...

p/s: alamak..hari isnin nak balik upm dah.. sobs..sobs.. :(

0 pendapat: