CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 16 Oktober 2012

OH MY GOD!!

hai guys..

ok straight to the point please.. i don't have enough time to update my blog actually..hahah.. but saje gedik2 nak update jugak..

ok..actually , i announce that i have taken my MUET speaking.. wow , i don't believe that..seriously..

ok jom aku cerita pasal MUET aku pagi tadi..aku sesi kedua..so dalam sesi kedua tuh ada 4 group je which semua my classmates..ok dalam pukul 11(tak boleh nak kata pukul 11 tepat sebab nye..heheh paham2 je lah) kami semua diminta untuk masuk ke dalam bilik kuarantin..then , check nama betul ke tak , pastuh sign..oh ya , lupe handphone juga diambil time nih..

********************************

dalam pukul 12 group aku diminta untuk masuk ke bilik MUET.. fuhh..time tuh . Allah saja yang tau aku punya degupan jantung..dup..dap..dup..dap..then examiners tuh suruh letak beg then duduk kat tempat masing2..lepas  madam examiners tuh explain kat kite orang..tugas kami pun bermula..aku dapat soalan 4 sebab aku candidate D..soalannya culture centre..lepas habis je task A , task B pun bermula..yang nih group discussion.. pastuh the end..

time nih..degupan jantung aku kembali normal.. negative feedback mengambil alih its job..hahah..

pastuh aku pon masuk lah kelas..tengok2 lecturer dah balik..ala..habis arr attendence aku..ohhh mennn..sobs..sobs..

seriously , lega gile rasenye.. ok now i want to concentrate to my next paper..agriculture..i'm so sorry guys..mood exam minggu nih sampai next week..

hey ladies and gentlemen..please pray for me ok..moga2 semua kerja aku dipermudahkannya..

ok , aku nak sambung buat lab physics nih..daaaaaaa..