CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 11 Januari 2013

Friends Forever and ever

hallo..and hallo..and hallo..

seriously..today i'm so sad..kawan hamba yang merangkap geng hamba ketika zaman persekolahan dulu dah berpecah..yupp.. hubungan kami tidak macam dulu lagi..

kalau dulu , kami selalu story-story.. setiap hari ade je story yang hangat yang dibincangkan oleh kami.. but know ?? where's them.. ya..i know..kite semua dah ada jalan hidup masing-masing.. sorang study kat sini..sorang study kat situ..dua orang lagi further study kat sinun.. but , tak boleh ke hubungan dulu yang kite cuba kekalkan selama dua tahun itu utuh..??? tak boleh ke??

korang.. hidup kita nih umpama roda.. sekejap kita ada kat bawah..sekejap kita ada kat atas.. tapi..please arrr.. jangan ada rasa rendah diri  dengan best friends sendiri.. kita semua sama.. tak aada beza pon..ya..maybe have.. tapi tak semestinya kalau sesorang berjaya further study kat university after SPM dan korang tak dapat peluang tuh korang tak boleh berjaya.. no.. i have that evidence.. serious.. tak tipu.. kalau kite ada masalah..share with us.. maybe we can't help.. but we still can give you an advice and kata-kata semangat.. right?? so , jangan malu..jangan segan..

ya.. tipu lah kan kalau manusia tuh tak ada rasa rendah diri..and kita perlu ada sikap itu..bila kita ada sikap tuh, kita boleh mengelakkan diri kita dari sikap sombong right??? tapi..jangan lah sikap tuh sampai makan diri kita sendiri.. Allah tidak akan uji hambanya diluar kebatasan seseorang itu.. ya.. mungkin Allah ingin lihat , berapa banyak kesabaran yang kita ada untuk tempuh dugaan yang dia berikan..

Hamba tak nak back up anyone..because all of you are my friends.. please..  think it...

Thank you to mr goggle kerana sumbangkan gambar nih..

0 pendapat: