CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Ahad, 6 Januari 2013

Koko versus Budak Nerd

percaya tak kalau hamba cakap hamba nih budak nerd time zaman persekolahan dulu???? caye laaaa.... ^_^... hehehehe..

seriously..hamba tak tipu... langgar disiplin sekolah??? tak pernah ke????

ermmm.. can ne nak cakap erk.. tak pe arr.. biar hamba mengaku dulu kesalahan apa yang hamba pernah buat..

 firstly , datang lewat..yup..hampir setiap hari bende nih lah paling susah hamba kawal.. ye lahh..hamba pergi sekolah , ayahanda hamba yang hantar..so , kalau hamba atau adik hamba yang lewat , ayahanda hamba pulak lewat.. so?? nak buat acane nih... no solution right???

second , ermmmm...*jap tengah ingat balik*

ha... fly dari attend koko.. so , memandangkan hamba bersekolah harian not asrama , so amatlah senang untuk hamba fly dari attend koko.. hamba pun tak tahulah kepada i'm really-really hate koko.. seriously.. sangat benci.. bonda hamba sudah tak boleh nak nasihat hamba dah.. hamba tak akan attend pun koko tuh.. dulu unit beruniform..hamba puteri islam.. ececeh... baik tak??? sebab tuh hamba nih seorang yang ayuu... uwweeekkks... menyampah betul kan?? sukan dan permainan pula..hamba join catur.. yes game nih hamba sangat suka.. tapi kenapa erkk hamba tak suka pergi koko??? why?? because..hambar.. you know..hambar.. saya tak suka suasana yang hambar.. dah lah buat petang-petang..waktu yang sesuai untuk tidur..zzzzzz... bila orang datang..hambar pulak...

so..yang boleh hamba conclude disini.. pihak atasan... please mansuhkan koko.. please..*buat muke ala-ala comei gitu*


for me yang budak paling malas and degil pergi koko..memang sesuai sangatlah hamba dapat B+ untuk markah koko hamba..terer kan??wahai junior-junior ku sekalian..jangan ikut erkk perangai hamba nih.. please follow the school rules..

yang tuh je kot hamba rasa peraturan yang hamba pernah langgar.. haa... because of that all my friends call me "budak nerd"..

opps..lupa arr pulak.. satu lagi peraturan yang hamba langgar.. tak pakai vest PRS..yang tuh hampir setiap hari hamba buat..jahat kan???ish..ish..ish.. jappp.. but hamba tak sesekali ponteng kelas erk..yang paling pantang dalam hidup hamba..


so.. sapa kate budak nerd tak boleh langgar peraturan sekolah??

tepuk dada tanya iman..

0 pendapat: