CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 14 Mei 2013

Fuhh!

hahah..


awat?? hang x betoi ka??


tetibe je hang pi gelak..


ehh... x ahh.. hamba gelak sebab besok hamba cuti.. kah3.. you know what? hamba dah berjaya menjadi seorang salesgirl kat pustaka chiew tuh.. seriously kerja kat sana lebih mudah compare dengan sakan.. hahah.. i'm sorry sakan.. this is true.. buat ape nak tipu kan?? buang masa je..

why me said like that??


tettttttttttttttt...


ha.. nih jawapan nye..

*********************************************************


boss 
hurmm.. boss i kali nih tersangat ah sempoi.. suke hati die je nak bukak kedai pukul berepa.. nak tutup kedai pukul berapa.. haha.. bab tutup tuh paling i suke tau uolls.. haha.. lepas tuh keje nye senang aja.. hamba hanya perlu serve customer je.. senang kan?? kan? kan? first2 hamba ingatkan kerja dengan orang cina nih susah.. ya lorh.. diaorang kan cerewet sikit.. tapi rupa2 nya telahan hamba salah seratus peratus.. kerja dengan orang melayu lagi susah.. orang melayu sombong.. tak pandai jaga hati and kebajikan pekerja.. macam mana business you nak maju ha?? lu pikir arr sendiri..

Gaji
Gaji is the most important yang hamba pandang dulu.. al maklum lah hamba nih jenis yang mata duitan sikt.. hik2.. so gaji hamba kat sini RM 600.. hurmm.. ya.. maybe bagi uolls 600 hinggit tuh nothing kan?? but for me duit sebanyak tuh hamba boleh beli anything that i want..

Waktu solat
Ha.. jangan ingat hamba kerja kat sana waktu solat hamba entah kemana erkk.. boss hamba bagi pelepasan dan siap sediakan ruang dengan sejadah lagi untuk kami solat.. so?? apa lagi??


kan hamba dah cakap.. not bad arr hamba kerja kat situ.. in shaa allah kalau hamba berkemampuan untuk bekerja sampai bulan 8 nanti.. in shaa allah hamba akan teruskan.. kalau tak?? heheh.. bubye je arr.. kan?? apa susah..

kejam tak i?? hahah.. nak buat macam mana kalau hamba tak mampu nak teruskan lagi kan?? hahah..


adoi.. bejela pulak bebelan hamba kali nih.. haha.. ok arr.. mau sambung tengok movie.. lain kali hamba akan update lagi erkk.. da.. take care..

0 pendapat: