CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 17 Mei 2013

Kotak Oh Kotak

hurmm.. hari nih hamba nak juga update blog.. nak jugak..nak jugak.. even penat kan.. peduli apa.. ha3..

ok.. uolls nak tahu tak hamba sendiri pelik dengan customer kat kedai hari nih.. semua pakat nak kotak.. ish.. penat eden and the gang bertungkus lumus mencari kotak tau.. hahah.. sudah lah kotak nye banyak nak mampush.. lepas tuh kene cari based on code yang ada kat kotak tuh.. capet deh.. hahah..

punya lah gigih gile kiteorang mencari nya.. satu-satu.. ambik kau..

3370....... 8..


alo.. kite nak cari kotak 33707.. oh s***.. lagi satu nombor je...

Thanks mr goggle bagi hamba ciplak gambar nih.. he3.. 

itulah senario yang kami sebagai pekerja kat stationary shop tuh.. nasib baik cik li tak keluar time kami tengah busy dok cari kotak tuh.. kalau tak... aishh.. tak tau eden mau cakap.. hahah.. dugaan sungguh..

by the way, proses mencari kotak tuh telah mengajar hamba erti kesabaran dan kesungguhan dalam membuat sesuatu perkara.. memandangkan hamba nih jenis yang sangat lah "penyabar" so benda nih small matter lah untuk hamba tipu customer tuh and  cakap sori cik barang nih tak de kotak arr.. kah3..  padan muka..

kalau tetiba hamba mendapat hidayah so hamba akan cakap...

sekejap ye.. nanti jap saya try cari.. 

haaaa... baik tak kawan-kawan???


tepuk dada tanya iman.. heheh...

p/s : mengajar adikku mathematics.. hahah.. :D

0 pendapat: