CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 28 November 2014

Road to MAHA! *Part 1*

Hye3!


Memandangkan this week merupakan minggu busy iolls, so after habis ja test 2 untuk Biochemistry, iolls and the gang pun pergi lah memulakan sesi lawatan ke MAHA, maeps, serdang. Ya lorh, maeps tuh kan dekat ja dengan UPM, so lagilah senang kami nak pergi sana. Bas rapid ke MAHA pun ada disediakan. Siap FREE lagi nokkss..

Tapi kami memulakan sesi jelajah kami selepas kami melantak dulu dekat cafe serumpun. Kalau nak pi makan dekat MAHA, alamat lingkuplah iolls.. Makanan kat sana mahai baq hang.. boleh pokai duit iolls.. Oh no3! kita ada 6 minggu lagi sebelum sem break hokkee..

Ok, nak dijadikan cerita, time kami dok syiokk lakukan sesi lawatan dekat Dewan A maeps, tetiba ja kami ternampak sekumpulan manusia yang berkerumun sambil memegang camera yang besar-besar tuh. haaaaa... korang fikir tak apa yang iolls fikir bila nampak semua hamba Allah tuh? 

"Nih mesti ada vvip nih" sambil iolls tengok depa tanpa berkelip..

Tiba-tiba ***********


"Weh.. Pak lah arr wehhh. Seriously.. Oh shit. Mana handphone haku nih.. Hadoi.. tang nih lah kau nak main sorok-sorok dengan aku pulak.."

Sambil tuh aku dok ikut lah manusia-manusia tuh. 

"yes! ada pun kau camera. Ok, 1,2, Snap.. Oh Damn!"

"Storage memory Full"

What the hell lah kan.. tang nih pulak dia nak full nya.. aiseh.. 

Selepas tu, aku pun pasrah lah sebab tak dapat tangkap gambar pak lah.. Sambil tuh dok buang gambar-gambar yang tak guna.

Andddd ****

"weh.. pak lah lagi lah.. ommo..ommoo..ommo.."

Iolls pun apa lagi.. pergi lah tangkap gambar pak lah.. yes.. akhirnya dapat jugak.. iolls siap interframe join adventure depa shooting lagi.. bhahaha..





Anndd, lagi satu yangiolls puas hati, iolls dapat berdiri sebelah pak lah.. Bangga siot.. Tapi tak selfie lah sebab segan lah pulak.. nanti dia pelik pulak budak umur 20, berani mintak dia selfie pulak.. Kena lah bajet matured kan..


===) Hokeee, Iolls think enough for the part 1 story road to MAHA. Next, part 2 will be updated.. 


Sincerely :
Tiera Alway
*XOXO*