CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 18 Februari 2015

Saya sudah.. anda bila lagi?

Peluang anda untuk memenangi Baucar produk pembersih wanita Lactacyd secara percuma. Hanya sah di Watson sahaja.

Klik link dibawah sebelum terlambat :
http://atirah94.sharethisstory.net/my-954408-6480

http://atirah94.sharethisstory.net/my-954408-6602


bukti baucar
Sincerely :
TIERA ALWAY
*XOXO*

Rabu, 4 Februari 2015

Novel secondhand nak let go!

Hallo3 guyss! memandangkan almari novel dah overloaded, so iolls nak let go novel-novel tuh.. Kalu uolls berminat, boleh contact iolls nahh : 013-5002584

Harga depends on condition buku tersebut. All price had been stated does not included postage. Harap maklum !

Postage : RM 10

1. Tuan Rumah Pembantu Rumah (karya : orkid edyline)
    Harga asal : RM21
    Harga jual : RM 11


2. Akhir Sebuah Cinta (karya : siti nur dhuha)
    Harga asal :RM 19.90
    Harga jual : RM 10


3. Hello Mr. Perfect (karya : waniey zakaria)
    Harga asal : RM 22
    Harga jual : RM 11


4. Cinta Masam-manis (karya : wardina aisyah)
    Harga asal : RM 22
    Harga jual : RM 11

5. 3 Bulan (karya : nuril bahanudin)
     Harga asal : RM 21
     Harga jual : RM 11

6. Miss XL (karya : rina farizq)
     Harga asal : RM 26
     Harga jual : RM 14




# novel-novel yang seterusnya will be updated soon!

Sincerely :
Tiera Alway
*XOXO*


   

Isnin, 2 Februari 2015

Macaroni burger bakar

Atototo.. today, iolls terlebih rajin lah pulak nak masak-memasak nih. Iyolah, cuti sem sebulan nih memang takkan buat ape dah selain makan. Untuk makan kena lah masak dulu kann? Nak beli tak dok duit lah pulak. So, iolls pun tengok lah apa benda yang ada dalam almari stok makanan tuh. Yang ada macaroni, spagetti and coctail. So, iolls pilih macaroni jah. senang sikit. hehehe

Today uolls, iolls want to teach how to baked a macaroni with burger

First of all, uolls mesti sediakan kan bahan dulu tau..

# 4 ulas bawang putih (potong hiris)
# 1 biji bawang besar (potong dadu)
# 2 biji telur (yang nih depends wheter uolls nak banyak telur ke dak)
# 1 sudu serbuk kari daging
# 3 slices daging burger (iolls suka daging ayam..opss jangan lupa potong dadu)
# 3 batang sausage (hiris nipis tau)
# Sos cili giling (yang nih jenama puteri and quantity depends nak pedas ke tak)
# Sos cili KFC (quantity nih depends jugak nak letak banyak mana)

** hokee! benda nih uolls tumis nah dulu before masukkan macaroni. Kalau rasa macam dah masak ja semua bahan di atas, then masukkan lah macaroni.

Next, kalau nak extra bapak pedas, letak cili padi potong halus with lada sulah. kalau dah masak, korang boleh tutup api. After that, korang sediakan bekas nak masukkan macaroni goreng tadi. Sebelum tuh jangan lupa bekas tuh mesti sapu dengan marjerin tau. Kalau dah settle semua benda, korang boleh letak cheese then masukkan dalam oven. Before that, jangan lupa tau panaskan oven dulu. heheheh

                                                        
Before dimasukkan kedalam oven



Tadaaa.. dah siap.. heheh yummyyy!

Ok! akhirnya siap jugak macaroni burger bakar iolls..jemput makan semua..


*Have A Good Try guysss*

Sincerely :
Tiera Alway
*XOXO*